Mis on Kombucha?

Kombucha on fermenteeritud tee, mis on uuesti sündinud vanade traditsioonide järgi.  Paljudele teada tuntud teeseenejook on saanud uue tulemise uue nimega ja täiustatud maitsetega.

Meie purgi sisu on naturaalne, vähese suhkru, õrna mulli ning täiustatud maitsega.

Jook sisaldab probiootikume, erinevaid B-vitamiine, kasulikke orgaanilisi happeid ja ensüüme.

Meie Kombucha on:

  • immuunsust  ja seedimist turgutav
  • tervislik alternatiiv karastusjoogile
  • naturaalne
  • pastöriseerimata
  • traditsiooniliselt fermenteeritud
  • toodetud väikse partiina

 

Kuna tegemist on pastöriseerimata joogiga, siis purki tekkiv uus kultuur on heale kombuchale iseloomulik

Et vältida ohtrat mulli, taltsuta oma kombuchat jahedas. Ava ettevaatlikult, mitte loksutada. Avatult tarbida 3 päeva jooksul.


Huvitav teada. Iga kombucha on kääritatud, seega ta sisaldab loomulikul teel väga vähesel määral tekkinud alkoholi. Meie purkides on see alla 0,5% (see on vähem nt kui keefiris). Tegemist ei ole alkohoolse joogiga.

AGA MIKS KARU?
Sest kui karupoeg Puhhilt küsiti, et “Kuidas kirjutatakse sõna armastus”?

Siis ta vastas: “Armastust ei pea kirjutama… seda peab tundma!”