KOMBUCHA PRUULIJAD ÜLE MAAILMA KOGUNESID BERLIINIS

KOMBUCHA PRUULIJAD ÜLE MAAILMA KOGUNESID BERLIINIS

Novembrikuu teisel nädalavahetusel toimus Berliinis juba neljandat aastat järjest kombucha pruulijate seminar. Kokku osales 150 pruulijat kokku üle 39 erineva riigi maailmast. KARU KOMBUCHA osales seal teist korda. Erinevad pruulikojad tegid ettekandeid, toimusid workshopid. Tohutu infovahetus, mida me väga nautisime. Kõik olid ühise huvi pärast kokku tulnud, meid oli palju, mis tähendas, et väga palju tarkusi jätsime meelde. Usume, et pruulikojad on igal aastal oma ettevõtmises kuhugi maale jõudnud ning uutel etappidel on uued küsimused tootmise võlude kohta, mida ehk aasta tagasi ei olnud. Seega on Kombucha seminar suurepärane koht õppimiseks, et pakkuda edasi kvaliteetset toodet ning muidugi kursis olla uuemate trendide ning suundadega kombucha maastikul. Motivatsiooni ja inspiratsiooni pagasiga tulime tagasi, et seda hakata rakendama Lõuna- Eestis. Berliini trendid Karksi-Nuia. 


Kombucha Summit Berliinis: https://kombuchasummit.com/ 


www.boochnews.com on kokku pannud väga põneva statistika Eesti kohta. Tuleb välja, et oma rahvaarvukuselt oleme me maailmas nr 3 kombucha brändide suhtes. Kokkuvõtvalt võiks öelda, et eestlased teavad päris hästi kombuchast ehk teeseenejoogist. 

Järgnevad slaidid on tõestus mida just kirjutasime. Ja lisaks veel slaid, et kombucha on tõusutrendides jätkuvalt igal pool maailmas. Seega karul käpad ikka püsti, toredusest muhedusest. Teile sama!

kombucha pruulijad, kombucha, seminar, workshop, teeseenejook

Back to blog